Huurdersvereniging Friesland

Bel ONS

058 – 216 5457

De Harmonie

Naar een voorstelling in Stadsschouwburg

De Harmonie Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden en De Bewonersraad werken sinds kort samen. Meerdere keren per jaar komt er een speciale aanbieding, exclusief voor onze leden.

Leden van De Bewonersraad krijgen korting op deze voorstelling! Bestel uw tickets via https://harmonie.nl/agenda/guilty-pleasure-hits/51125 en gebruik bij het bestelproces de promotiecode (zie de Bewonerskrant van december).

The Mousetrap

Zaterdag 13 mei, 20.15 uur
Spannende toneelvoorstelling naar Agatha Christie’s legendarische moordmysterie.

Na 20 jaar is Agatha Christie’s legendarische moordmysterie terug in Nederland! De gasten van pension Monkswell Manor zitten vast door hevige sneeuwstormen. Wanneer een agent aanklopt met de boodschap dat er zich mogelijk een moordenaar in het pension schuilhoudt, is niemand meer veilig. Alle gasten lijken een motief te hebben en de spanning loopt verder op. Door de sneeuwval kan niemand het pension verlaten, ook de moordenaar niet. The Mousetrap is een meesterlijk moordmysterie waarbij het publiek bedrogen en geplaagd wordt door een plot met meer wendingen dan een draaitol! 

  • Met onder andere Willeke van Ammelrooy en Wilbert Gieske
  • Langstlopende toneelvoorstelling ter wereld
  • Van € 35 voor € 27,50 euro, met de promotiecode uit De Bewonerskrant


Scheepsjongens van Bontekoe

Woensdag 19 april, 19.30 uur
Een frisse bewerking van het beroemde avonturenboek door theatergroep De Jonge Honden.

Het beroemde boek wordt op z’n kop gezet in deze razend spannende voorstelling. De scheepsjongens van Bontekoe is een avontuurlijke familievoorstelling die vragen oproept over thema’s die nu spelen. Met welke vooroordelen voeren Nederlandse scheepsjongens naar het Oosten? En wat had Nederland überhaupt in Indonesië te zoeken? Een avonturenverhaal waarvan je op het puntje van je stoel belandt, maar die je ook oproept om altijd kritisch te blijven kijken naar de verhalen die je verteld worden.

  • Familievoorstelling voor iedereen vanaf 9 jaar
  • Van € 18,50 voor € 11,-

Lezers van De Bewonerskrant krijgen €7,50 korting op deze voorstelling! (Niet geldig op reeds gekochte kaarten.) Bestel uw tickets via harmonie.nl en gebruik bij het bestelproces de promotiecode uit De Bewonerskrant.