Huurdersvereniging Friesland

Bel ONS

058 – 216 5457

De voorzieningenwijzer

In Nederland zijn er veel regelingen en fondsen voor inwoners die wat minder te besteden hebben. Vaak is het lastig om uit te zoeken wat er is, waar je recht op hebt en hoe je het aanvraagt.
Vorig jaar is De Bewonersraad daarom een samenwerking aangegaan met De Voorzieningenwijzer.
Op de Voorzieningenwijzer krijg je persoonlijk advies over gemeentelijke fondsen, vrijstellingen en kwijtscheldingen.

De mensen van de VoorzieningenWijzer hebben nu ook een onafhankelijke Zorgvergelijker ontwikkeld, een onafhankelijke Energievergelijker en een Toeslagencheck.

Benieuwd waar jij voor in aanmerking komt? Doorloop De VoorzieningenWijzer, weet waar je recht op hebt én hoe je het moet aanvragen.


De Zorgvergelijker

De Zorgvergelijker van De VoorzieningenWijzer brengt in kaart wat jouw zorgbehoefte is en welke verzekering daarbij aansluit. Je ziet gelijk of jouw huidige verzekering nog wel past. In tegenstelling tot andere vergelijkers van zorgverzekeringen zijn hier wel alle zorgverzekeringen in meegenomen. Ook van De Friesland Zorgverzekering, waar De Bewonersraad een ledenvoordeelafspraak mee heeft (zie verder bij de Ledenvoordelen).

Zorgadvies | De VoorzieningenWijzer De Bewonersraad


De Energievergelijker

De Energievergelijker bundelt alle informatie die je nodig hebt om mogelijk over te stappen.

Daarnaast kijkt deze vergelijker ook naar het energiecontract dat het beste bij jouw wensen past. Zo krijg je altijd de meest betrouwbare en complete informatie die op dat moment beschikbaar is. En kun je een weloverwogen keuze maken.

Start hier de energievergelijker

Toeslagencheck

Met de toeslagencheck van De VoorzieningenWijzer weten huishoudens direct voor welke landelijke toeslagen ze in aanmerking komen. Dat is nodig, want veel mensen weten niet dat ze recht hebben op toeslagen.

Doe de toeslagencheck en bekijk waar je recht op hebt.