Huurdersvereniging Friesland

Bel ONS

058 – 216 5457

Open Dag Weststellingwerf

Zaterdag 25 mei was de jaarlijkse open dag van de gemeente Weststellingwerf. Ook huurdersvereniging De Bewonersraad was er aanwezig met een stand en een rad van avontuur, samen met Huurteam Fryslân. Het evenement was een groot succes met veel enthousiaste bezoekers en boeiende gesprekken.

De Bewonersraad en Huurteam Fryslân zetten zich in voor de belangen van huurders in Friesland, voor een prettige en veilige woonomgeving voor iedereen. De Bewonersraad doet dat voor huurders die bij een corporatie huren, Huurteam Fryslân voor huurders die van een particulier huren. Bij de drukbezochte stand kwamen huurders en bewoners, van jong tot oud met uiteenlopende vragen. Vrijwilligers liepen buiten rond met goodiebags om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden. Het rad van avontuur bij de stand zorgde voor veel plezier en interactie. Bezoekers konden leuke prijzen winnen en tegelijkertijd meer te weten komen over belangrijke huurzaken door de quiz die eraan was toegevoegd. Een aantal mensen draaide het rad op de ‘kans op hoofdprijs’. De winnaar hiervan wordt nog bekend gemaakt.

We danken de gemeente Weststellingwerf voor de uitnodiging en kijken uit naar een verdere stappen als het gaat over huurderszaken in de gemeente. De open dag was een prachtige gelegenheid om bezoekers te ontmoeten en met elkaar kennis te maken.

Voor meer informatie

  • huurdersvereniging De Bewonersraad (huren via wooncorporatie) via telefoon: 058 – 216 5457 of met
  • Huurteam Fryslân (particuliere huurmarkt) via www.huurteamfryslan.nl

Deel dit bericht :