Huurdersvereniging Friesland

Bel ONS

058 – 216 5457

Vacature projectmedewerker

Huurdersvereniging De Bewonersraad is een professionele huurdersvereniging en behartigt de belangen van ruim 30.000 leden, gelieerd aan 6 woningcorporaties en 15 gemeenten in Fryslân.
Naast de vele reguliere werkzaamheden start De Bewonersraad dit jaar met huurdersprojecten waarbij initiatieven van huurders niet alleen financieel worden ondersteund maar ook organisatorisch en inhoudelijk. Daarnaast willen wij onze leden in herstructureringsprojecten en in regioraden nóg beter ondersteunen en faciliteren. Hiervoor zoeken wij een

PROJECTMEDEWERKER (24 uur per week)

Taken

  • Huurdersprojecten: ontwikkelen, coördineren, uitvoeren, motiveren, initiëren, organiseren;
  • Herstructureringen: begeleiden (groepen) huurders, contacten corporatie, toezien op uitvoeren protocol en sociaal plan, op verzoek van huurder bijwonen individueel gesprek, opstellen advies op basis van protocol;
  • Verenigingsactiviteiten: ondersteunen regioraden/regioraadsleden bij uitvoering taken/projecten, werving/begeleiding/scholing van vrijwilligers, ledenwerving en onderhouden contacten met leden, organiseren van de ledenraadsverkiezingen.

Competenties

Wij zoeken iemand met een flexibele instelling die sociaal vaardig is, het leuk vindt om zelfstandig en actief taken op te pakken en te plannen. Spreekt dit jou aan en wil je deel uit maken van een fantastisch team dan nodigen wij jou uit om te reageren.

Opleiding en ervaring

  • Relevante MBO+ / HBO opleiding
  • Sociaal/cultureel/opbouwwerk
  • Ervaring in sociaal domein en/of volkshuisvesting is een pré

Aanbod

De Bewonersraad biedt een interessante en afwisselende functie. De functie betreft werkzaamheden voor 24 uur per week. Maximum salaris is € 4636,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (nog exclusief inflatie 2022). Dit is inclusief pensioenvoorziening, vakantiegeld en 13e maand. We starten met een jaarcontract waarbij er mogelijk uitzicht is op een vast dienstverband.

Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Gert Brouwer, algemeen directeur, hij is te bereiken onder telefoonnummer 06-41623530.

Wanneer je bruist van de ideeën en heb je belangstelling voor deze mooie en nieuwe functie binnen onze organisatie reageer dan vóór 20 februari aanstaande en stuur je motivatie en cv naar: De Bewonersraad, t.a.v de directie, Fonteinland 11, 8913CZ  Leeuwarden of via e-mail naar g.brouwer@debewonersraad.nl

Deel dit bericht :