Huurdersvereniging Friesland

Bel ONS

058 – 216 5457

Aventoer Burgum

LED-bowlen bij Aventoer in Burgum!

Ga met je gezin, familie of vrienden LED-bowlen bij Aventoer in Burgum. (Bushalte op
4 minuten lopen) Onze trendy bowlingbanen zijn voorzien van ultra moderne en interactieve lichteffecten. Voor kinderen vanaf een jaar of 3 is onze Dino. Zet Dino recht voor de baan, leg de bal erop, geef de bal een duwtje en de kegels vliegen je bijna om de oren.

Voor de iets oudere kinderen zijn er natuurlijk hekjes langs de baan. Via de computer geven we per persoon aan wie wel en wie geen hekje krijgt. Iets ouder en last van de schouders? Of zittend in een rolstoel? Geen probleem ook voor jullie is er een speciaal hulpmiddel om samen met de hele familie te kunnen bowlen!

Voordeel voor alle leden in de Bewonerskrant van maart 2024

Lezers van de Bewonerskrant krijgen tot 1 augustus 2024 31% korting op een reservering voor een uur bowlen op 1 baan. Je mag komen spelen met maximaal 6 personen. Standaard prijs € 29,00. Na aftrek van de 31% korting betaal je € 20,00. Vooraf graag reserveren via mail en bij betaling
graag de waardebon inleveren.


Hoe maak je gebruik van de korting?

In de Bewonerskrant (nummer 30) van maart 2024 vind je op de voorkant een waardebon van Aventoer in Burgum, deze knip je uit. Voordat je gaat, moet je aangeven dat je voor een uur LED-bowlen wilt reserveren. Dit kan met maximaal 6 personen, dus geef ook even het aantal personen door. Stuur een e-mail naar: info@aventoer.nl om te reserveren. Bij betaling aan de kassa dien je dan de uitgeknipte waardebon in te leveren.