Huurdersvereniging Friesland

Bel ONS

058 – 216 5457

Verhuisservice

Verhuisplannen? Even Ontzorgd Verhuizen bellen!

“Ontzorgd Verhuizen, het was echt waar. Dit was mijn 11e verhuizing, maar nog nooit heb ik zo’n fijne verhuizing meegemaakt. Toen jullie mijn huis leeghaalden, zat ik te rummicuppen met een vriendin. Wat fijn dat er zulke bedrijven zijn.”

Aan het woord is mevrouw De Lange (76) over Ontzorgd Verhuizen, het Friese verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in verhuizingen van senioren. Een uitspraak die je niet vaak hoort over een verhuizing. Maar het is precies waar Ontzorgd Verhuizen voor staat.

Wat doet Ontzorgd Verhuizen?
Het bedrijf doet niet alleen de verhuizing zelf, maar kan ook alles eromheen doen als klanten dat willen. Zeker als u een woning huurt, blijft het niet bij meubels verplaatsen alleen. U moet de oude woning immers leeg, schoon en waar nodig hersteld opleveren. Daarom kan Ontzorgd Verhuizen ook worden ingeschakeld voor schoonmaken, verwijderen van vloerbedekking, opleveren van de oude woning, overtollig meubilair wegbrengen of meterstanden doorgeven. Het scheelt veel gedoe en tijd als u dat aan één partij kunt overlaten.

Wat kost Ontzorgd Verhuizen?
Veel mensen denken dat het inschakelen van een verhuisbedrijf erg duur is. Maar 80% van de klanten vindt dat de kosten meevallen. U bepaalt dan ook zelf waar u het verhuisbedrijf voor inschakelt. Zo kunt u de verhuizing afstemmen op uw situatie en budget.

Welke voordelen heeft u?
Leden van De Bewonersraad profiteren extra met deze aanbieding:

  • € 75,00 korting op de verhuisprijs
  • Gratis leveren, gebruiken en ophalen van verhuisdozen
  • Uw tv-, telefoon- en internetabonnement worden gratis aangesloten op uw nieuwe adres. U kunt dus meteen weer bellen, tv kijken en internetten.

Wilt u meer weten?
Kijk dan op ontzorgdverhuizen/debewonersraad of
bel naar 085 – 041 01 01
Mailen kan ook naar: info@ontzorgdverhuizen.nl